Ildsjeler for skispor rundt Strandvannet

av | 23.04.2021 | Aktuelt, Lag & Foreninger

Da er sesongen over for løypekjøring rundt Strandvannet. Lite snø denne vinteren har ført til endel utfordringer, men vi har hatt flotte løyper hele sesongen. Det er ikke bare selve oppkjøringen av løyper som tar tid, og gjøres på dugnad; Vedlikehold og reparasjoner av utstyret krever sitt, både av innsats og økonomi.

Det kommer inn litt fra folk som vippser, men det er akkurat så det går rundt. Nå settes scooter og tråkkemaskin bort for sesongen, og ny runde med service og vedlikehold venter.

For de som ønsker å støtte arbeidet har Evenes Uil vipps nr 85156

Bogen Vel vil takke dugnadsgjengen; Jørn Erlend Hansen, Ståle Nilssen, Kent Ivar Losvik,  Svein Solberg, Joar Bergvik, Torkel Dalmo, Stian Ottem, Tony Svengård, Benjamin Harr, Ove Undheim, Marius Kirkestuen opg Eskil Småbakk