Endelig fredagsskirenn i Bogen!

av | 14.02.2023 | Aktuelt

Evenes UIL har kjørt opp løyper ved Krøkebærneset, og den 20. januar arrangerte EUIL det første fredagsrennet. Sparebanken 68 grader Nord har sponset startnummer, start- og målsegl og premier.

I forbindelse med den samiske uke var det både barneskirenn og lassokasting på programmet på arrangementet. Det var et samarbeid med EUIL, Fjell Skilag, Midtre Hålogaland Friluftsråd og Evenes kommune. Fjell Skilag instruerte i lassokasting, og kommunen samarbeider med friluftsrådet om friluftsliv for flyktninger.

Hele 15 barn stilte til start, og til sammen var det ca. 40 små og store som deltok på arrangementet. Det ble servert kakao, saft, vafler og kaffe til de oppmøtte, og friluftsrådet sponset premier. Det var servering i den flotte grillbua som er satt opp der som en del av Bogen Friluftspark.

Det er planlagt skirenn 17 og 24 februar, og påmelding vil være kl.1730 ved grillbua på Krøkebærneset. Det koster ingenting å delta, og også bevertning er gratis. Hjertelig velkommen til alle store og små!